Drukken

Het laten drukken van het reclamemateriaal is op zich niet heel spannend. Wél is het belangrijk dat er op de juiste manier rekening wordt gehouden met snijranden en -marges, zodat het eindproduct er netjes uitziet. Een verkeerde instelling kan ervoor zorgen dat de hele oplage onbruikbaar kan zijn.

Hebt u zelf al een ontwerp en wilt u dit door ons laten drukken? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Op onze site staan enkele voorbeelden van veelgebruikte formaten, soorten en hoeveelheden. Hebt u een vraag over (afwijkend) formaat, soort of hoeveelheid? Stel deze gerust.

Flyers, folders en brochures/magazines zijn de meest voorkomende producten die huis-aan-huis bezorgd worden. Daarom hebben we die producten hieronder uitgelicht. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enzovoorts.

Flyers
Een flyer is een , enkel- of dubbelzijdig bedrukt, ongevouwen vel papier,. Het formaat is meestal A5 of A4. De kosten van het drukken zijn relatief laag, waardoor het een interessant product is om in grote oplages te verspreiden. Voor het bestellen van flyers gaat u naar onze shop.

Folders
Een folder is een groot dubbelzijdig bedrukt vel papier dat één of meerdere keren gevouwen is. Het eindformaat is meestal A4 en een stuk gebruiksvriendelijker. Er zijn verschillende manieren om een folder te vouwen. De vouw genaamd “kruisslag” is een veelvoorkomend exemplaar. Uiteraard behoren andere vouwvormen ook tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een enkele vouw (staand of liggend), zigzag, luik of wikkel. Vanwege het grote aantal mogelijkheden is het voor ons onmogelijk deze gegevens in een tabel te tonen. Voor het bestellen van folders gaat u naar onze shop.

Brochures/magazines
Een brochure/magazine ontstaat door het samenvoegen/-binden van meerdere bedrukte vellen. Meestal gebeurt dit binden door te nieten of te lijmen. Er ontstaat een soort “boekje”. Indien gewenst kan de omslag op iets dikker papier gedrukt worden, wat het imago en de levensduur ten goede komt. Voor het bestellen van brochures/magazines gaat u naar onze shop.

Whatsapp versturen