Skip to content

Huis aan huis verspreiding

Wil jij jouw potentiële klanten laten weten dat jouw restaurant een leuke aanbieding heeft voor een driegangenmenu? Of heeft jouw winkel in het dorp een grote uitverkoop? Laat het de bewoners in de regio weten via huis aan huis verspreiding! 

Dit is een ideale manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Jouw bedrijf valt letterlijk op de deurmat van jouw klanten, waardoor je niet onopgemerkt blijft. Je kunt ervoor kiezen om jouw drukwerk samen met een folderpakket van allerlei bekende merken en bedrijven mee te laten sturen of om deze samen met een huis-aan-huis krant af te leveren.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zelf aanleveren mogelijk

Scherpe tarieven

Landelijke verspreiding

Persoonlijk contact

Wat is huis aan huis verspreiding?

Hoewel er voldoende manieren zijn om te adverteren via allerlei online en offline kanalen, is er toch nog een ontzettend grote doelgroep voor huis aan huis verspreiding. Wanneer de folders weer op de deurmat vallen, pakken veel mensen er een kop koffie of thee bij om deze rustig door te bladeren. Elke folder of flyer wordt zorgvuldig bekeken en beoordeeld, waardoor deze niet zomaar in de papierbak verdwijnt. Hierdoor is de kans heel groot dat jij jouw gewenste doelgroep bereikt, ook als ze nog niet bekend zijn met jouw dienst of producten. Wil je een nieuwe doelgroep bereiken? Ook dan is huis aan huis verspreiding dus een heel goede tactiek!

Kosten huis aan huis verspreiding

Aan elke investering voor jouw bedrijf hangt een prijskaartje, zo ook aan huis aan huis verspreiding van flyers en folders. Het is volledig afhankelijk van jouw wensen hoeveel huis aan huis verspreiden kost. Zo heb je de keuze uit materiaal, grootte en dikte van het papier waarop gedrukt wordt. Daarnaast speelt oplage en de manier van verspreiden ook een rol in het totale kostenplaatje. We adviseren je om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze werkwijze

Elke klant is anders en daardoor zijn de groeikansen ook verschillend. Op eigenzinnige wijze en vanuit onze ervaring denken we graag mee over het ontwerp, de drukvorm, hoeveelheid, verspreiding en distributie. Voor het ontwerp werken wij samen met creatieve mensen met verfrissende ideeën. Zij kunnen jouw reclame-idee omzetten in een ontwerp dat representatief is voor jouw product of dienst.

Verder denken we graag mee met betrekking tot het bereiken van de juiste doelgroep. Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen wij, in samenspraak met jou, nader bepalen in welke postcodegebieden jouw reclame-uiting het beste tot zijn recht komt.

Naast het juiste drukwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het logistieke proces. Wil je bijvoorbeeld een stapeltje promotiemateriaal versturen naar elke vestiging of naar diverse wijkcentra en/of buurthuizen, of moeten de bestellingen naar de klanten worden gebracht? Deze distributie verzorgen wij graag voor je.

Samengevat: Wij kunnen je van dienst zijn vanaf het idee tot aan het tastbare eindproduct bij de klant.

Oost Gelre verspreiding
Gemeente Oost Gelre
Logo's website Dietz
Dietz Strategie & Communicatie
WijZijn
HuurdersBelangenVereniging WijZijn
De eeuwige lente
Bloembinderij De Eeuwige Lente
Verspreiding Berkelland
Gemeente Berkelland
Mailing Fresch Real Estate
Fresch Real Estate
Verspreiding ACT Airco
ACT AIRCO
Verspreiding Stichting Apeldoornse Monumenten
Stichting Apeldoornse Monumenten
Verspreiding brandweer
Brandweer Noord- en Oost-Gelderland
Verspreiding Soest
Gemeente Soest
Bewonersbrief Tomassen
Tomassen Investments