Skip to content

Kleine oplage drukwerk verspreiden

Verspreidingsconcurrent kan jouw drukwerk ook separaat bezorgen. Denk hierbij aan een mailing die je in kleinere aantallen wilt verspreiden. Bijvoorbeeld het doelbewust verspreiden van een brochure/magazine in bepaalde straten of in de directe omgeving van jouw winkel of sportschool. Dit is ideaal voor leveranciers van bepaalde producten of diensten die vooral lokaal of huis gebonden zijn. Doordat de brochures/magazines separaat worden bezorgd, vallen ze een stuk beter op en is de attentiewaarde een stuk hoger. Zo bereik je niet alleen de beoogde doelgroep bij jou in de buurt, maar ben je ook nog een stuk duurzamer bezig! Het drukwerk wordt namelijk niet verspild of weggegooid, want er wordt geen overschot gedrukt. 

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zelf aanleveren mogelijk

Scherpe tarieven

Landelijke verspreiding

Persoonlijk contact

Direct mail of ongeadresseerd maatwerk?

Nu vraag je je wellicht af wat het verschil precies is tussen direct mail en ongeadresseerd maatwerk. Beide vallen namelijk in de categorie maatwerk, alleen komt erbij direct mail veel meer kijken. Hierbij moeten namelijk adresstickers geprint worden en moeten we couverteren. Het proces is een stuk uitgebreider dan bij ongeadresseerd drukwerk, omdat dit bij elk adres in een bepaalde regio in de bus gegooid kan worden. Het enige nadeel van ongeadresseerd maatwerk is dan wel dat je de huishoudens met nee-ja of nee-nee stickers niet kunt bereiken

Ongeadresseerd drukwerk verspreiden

Hoe zorg je ervoor dat jouw reclame niet ongewenst op de deurmat valt? Niet iedereen staat te springen om flyers zonder adressering te ontvangen. Om ongeadresseerd drukwerk te verspreiden moet je aan bepaalde regels voldoen, zoals dit in de Nederlandse reclame code is vastgelegd. We snappen dat dit voor jou misschien niet bekend is, maar door onze expertise weet je zeker dat het verspreiden goed verloopt. We houden ook rekening met de aparte regels van jouw gemeente. Zo is de kans dat jouw reclame ongewenst is niet aanwezig en bereik je precies de doelgroep die je voor ogen hebt.

Onze werkwijze

Elke klant is anders en daardoor zijn de groeikansen ook verschillend. Op eigenzinnige wijze en vanuit onze ervaring denken we graag mee over het ontwerp, de drukvorm, hoeveelheid, verspreiding en distributie. Voor het ontwerp werken wij samen met creatieve mensen met verfrissende ideeën. Zij kunnen jouw reclame-idee omzetten in een ontwerp dat representatief is voor jouw product of dienst.

Verder denken we graag mee met betrekking tot het bereiken van de juiste doelgroep. Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen wij, in samenspraak met jou, nader bepalen in welke postcodegebieden jouw reclame-uiting het beste tot zijn recht komt.

Naast het juiste drukwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het logistieke proces. Wil je bijvoorbeeld een stapeltje promotiemateriaal versturen naar elke vestiging of naar diverse wijkcentra en/of buurthuizen, of moeten de bestellingen naar de klanten worden gebracht? Deze distributie verzorgen wij graag voor je.

Samengevat: Wij kunnen je van dienst zijn vanaf het idee tot aan het tastbare eindproduct bij de klant.

Kinderstad
Flyers zijn op afgesproken datum netjes bezorgd, goede prijs-kwaliteit verhouding, via mail snel en gemakkelijk geregeld.
WijZijn
Ik zou graag een referentie willen geven over onze flyer die verspreidingsconcurrent onlangs heeft gedrukt. Vanaf het allereerste contact had ik een goed gevoel bij jullie. Er werd niet moeilijk gedaan dat er nog meer flyers gedrukt moesten worden. Zodra de rekening was betaald werd er gelijk werk van gemaakt om de flyer zo snel mogelijk klaar te hebben. Mooi stevig papier en de kleuren waren goed. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Zou verspreidingsconcurrent zeker aanraden goede service en wat ze zeggen komen ze ook na.
Gea Roelofs
De eeuwige lente
We hebben al diverse keren geadverteerd en zijn zeer tevreden. Het bedrijf hanteert scherpe prijzen.