Skip to content

Koerier Apeldoorn

Same Day Delivery

Je wilt op korte termijn een pakket, cadeau of bloemetje naar iemand sturen. Het liefst vandaag nog, want de afgelopen week ben je er niet aan toegekomen. Bij veel koeriersbedrijven hoef je niet met deze wensen aan te komen, want hier gaan gemakkelijk een aantal dagen overheen. Hoe kun je er tóch voor zorgen dat jouw pakket zo snel nog op de juiste locatie aankomt?

Geen zorgen! Verspreidingsconcurrent helpt jou graag om jouw pakket van A naar B te versturen als de snelste koerier Apeldoorn. Wij halen het pakket bij jou op locatie op en bezorgen het diezelfde dag nog. Zo blijven jouw producten vers – bijvoorbeeld als je een mooie bos bloemen wilt verzenden – of kun je last minute je zakenrelatie nog feliciteren met het nieuwe kantoor. We helpen je graag uit de brand en verzorgen de koerierdienst volgens afspraak.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zelf aanleveren mogelijk

Scherpe tarieven

Landelijke verspreiding

Persoonlijk contact

Hoe werkt deze koerierdienst uit Apeldoorn?

Heb je jouw pakket al klaar staan en wil je deze direct versturen? Laten we direct aan de slag gaan. Via dit formulier kun je al je gegevens invoeren. Geef hier een uitgebreide beschrijving van je pakket en waar het bezorgd moet worden. Daarnaast hebben we nog wat andere gegevens van jou als verstuurder nodig, namelijk jouw adresgegevens en het adres waar we het pakket mogen ophalen. Door alles direct in te vullen versnellen we het proces en kunnen we gelijk in actie komen, zodat jouw pakket nog op tijd bezorgd wordt. Op jouw gewenste tijdstip komen we het pakket halen en wij bezorgen het vrijwel dezelfde dag nog indien gewenst en haalbaar.

Vragen?

Heb je nog vragen? Via de contactpagina kun je contact met ons opnemen, mocht je specifieke vragen hebben over jouw pakket en onze koerierdienst Apeldoorn. Wie weet kunnen we meer voor jou betekenen dan jij voor ogen had!

Onze werkwijze

Elke klant is anders en daardoor zijn de groeikansen ook verschillend. Op eigenzinnige wijze en vanuit onze ervaring denken we graag mee over het ontwerp, de drukvorm, hoeveelheid, verspreiding en distributie. Voor het ontwerp werken wij samen met creatieve mensen met verfrissende ideeën. Zij kunnen jouw reclame-idee omzetten in een ontwerp dat representatief is voor jouw product of dienst.

Verder denken we graag mee met betrekking tot het bereiken van de juiste doelgroep. Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen wij, in samenspraak met jou, nader bepalen in welke postcodegebieden jouw reclame-uiting het beste tot zijn recht komt.

Naast het juiste drukwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het logistieke proces. Wil je bijvoorbeeld een stapeltje promotiemateriaal versturen naar elke vestiging of naar diverse wijkcentra en/of buurthuizen, of moeten de bestellingen naar de klanten worden gebracht? Deze distributie verzorgen wij graag voor je.

Samengevat: Wij kunnen je van dienst zijn vanaf het idee tot aan het tastbare eindproduct bij de klant.

Kinderstad
Flyers zijn op afgesproken datum netjes bezorgd, goede prijs-kwaliteit verhouding, via mail snel en gemakkelijk geregeld.
WijZijn
Ik zou graag een referentie willen geven over onze flyer die verspreidingsconcurrent onlangs heeft gedrukt. Vanaf het allereerste contact had ik een goed gevoel bij jullie. Er werd niet moeilijk gedaan dat er nog meer flyers gedrukt moesten worden. Zodra de rekening was betaald werd er gelijk werk van gemaakt om de flyer zo snel mogelijk klaar te hebben. Mooi stevig papier en de kleuren waren goed. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Zou verspreidingsconcurrent zeker aanraden goede service en wat ze zeggen komen ze ook na.
Gea Roelofs
De eeuwige lente
We hebben al diverse keren geadverteerd en zijn zeer tevreden. Het bedrijf hanteert scherpe prijzen.