Skip to content

Transportbedrijf Apeldoorn

Je hebt een kast of bankje besteld voor jouw (nieuwe) woning en wilt deze graag zo snel mogelijk van de leverancier naar jou thuis transporteren. Het product is echter te groot voor in jouw auto en de pakketdiensten nemen geen bestellingen van dit formaat aan, wat betekent dat dit transport misschien nog wel weken kan duren. Er is geen reden tot paniek, want Verspreidingsconcurrent schiet je graag te hulp.

Wil jij producten van een groter formaat bij jou thuis of op de zaak afgeleverd hebben, maar kan de verstrekker niet voor transport zorgen? Of lopen die kosten erg op en wil je kijken naar alternatieve transportbedrijven? Verspreidingsconcurrent kan jouw product van A naar B brengen binnen een korte termijn. Wij houden de lijntjes graag kort, zodat je precies weet wanneer en waar jouw producten geleverd worden. Zo kun jij snel van jouw nieuwe meubelen genieten.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zelf aanleveren mogelijk

Scherpe tarieven

Landelijke verspreiding

Persoonlijk contact

Klein transport Apeldoorn; zo werkt het

Staat jouw pakket al klaar om opgestuurd te worden en wil je deze direct op laten halen? Laten we direct aan de slag gaan. Via dit formulier kun je al je gegevens invoeren. Geef hier een uitgebreide beschrijving van je pakket, het bedrijf of de leverancier waar het opgehaald moet worden en waar het bezorgd mag worden. Daarnaast hebben we ook jouw gegevens nodig, zodat we altijd een contactpersoon hebben. Door alle gegevens direct in te vullen versnellen we het proces en kunnen we gelijk in actie komen. Zo kunnen we jouw gewenste transport misschien vandaag nog wel ophalen en snel bij jou thuisbezorgen. Op jouw gewenste tijdstip komen we het pakket halen en wij bezorgen het vrijwel dezelfde dag nog indien gewenst en haalbaar.

Vragen?

Heb je nog specifieke wensen of vragen over jouw transport? Via de contactpagina kun je contact met ons opnemen. Wie weet kunnen we meer voor jou betekenen dan jij voor ogen had!

Onze werkwijze

Elke klant is anders en daardoor zijn de groeikansen ook verschillend. Op eigenzinnige wijze en vanuit onze ervaring denken we graag mee over het ontwerp, de drukvorm, hoeveelheid, verspreiding en distributie. Voor het ontwerp werken wij samen met creatieve mensen met verfrissende ideeën. Zij kunnen jouw reclame-idee omzetten in een ontwerp dat representatief is voor jouw product of dienst.

Verder denken we graag mee met betrekking tot het bereiken van de juiste doelgroep. Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen wij, in samenspraak met jou, nader bepalen in welke postcodegebieden jouw reclame-uiting het beste tot zijn recht komt.

Naast het juiste drukwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het logistieke proces. Wil je bijvoorbeeld een stapeltje promotiemateriaal versturen naar elke vestiging of naar diverse wijkcentra en/of buurthuizen, of moeten de bestellingen naar de klanten worden gebracht? Deze distributie verzorgen wij graag voor je.

Samengevat: Wij kunnen je van dienst zijn vanaf het idee tot aan het tastbare eindproduct bij de klant.

Kinderstad
Flyers zijn op afgesproken datum netjes bezorgd, goede prijs-kwaliteit verhouding, via mail snel en gemakkelijk geregeld.
WijZijn
Ik zou graag een referentie willen geven over onze flyer die verspreidingsconcurrent onlangs heeft gedrukt. Vanaf het allereerste contact had ik een goed gevoel bij jullie. Er werd niet moeilijk gedaan dat er nog meer flyers gedrukt moesten worden. Zodra de rekening was betaald werd er gelijk werk van gemaakt om de flyer zo snel mogelijk klaar te hebben. Mooi stevig papier en de kleuren waren goed. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Zou verspreidingsconcurrent zeker aanraden goede service en wat ze zeggen komen ze ook na.
Gea Roelofs
De eeuwige lente
We hebben al diverse keren geadverteerd en zijn zeer tevreden. Het bedrijf hanteert scherpe prijzen.