Skip to content

Verbeter jouw e-mail nieuwsbrief

e-mail nieuwsbrief verbeteren

Ruim 85% van de nieuwsbrieven die naar een e-mailadres worden gestuurd, worden niet eens geopend door de ontvanger. Gemiddeld klikt slechts 3% van de ontvangers op een link in de nieuwsbrief.

Verhoog ook de attentiewaarde van jouw nieuwsbrief en laat ons de nieuwsbrieven printen, invouwen in een envelop, voorzien van adressticker en versturen als echte post. Hiermee verhoog je de attentiewaarde met ruim 90%.

Direct mail

Deze vorm van direct mail is zeer geschikt voor het opbouwen van een persoonlijke klantrelatie. Een tastbare en persoonlijke brief of boodschap heeft veel meer impact op de ontvanger en op deze manier onderscheid je je echt van de concurrentie. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de resultaten zijn goed meetbaar.

De kosten van direct mail zijn lager dan ooit. Een campagne voer je nu al vanaf €25,-. Dus ook zeer geschikt voor ondernemers met een kleine klantenkring. Wilt u de mogelijkheden doornemen of laten berekenen hoeveel de kosten zijn voor uw campagne? Neem even contact op met de klantenservice.

Tips

Meer tips en handigheidjes vind je in deze eerder geschreven blogs
Papieren nieuwsbrief heeft veel voordelen
H-a-h of direct mail: wat is voor u interessant?

In het maken van een goede nieuwsbrief gaat aardig wat tijd zitten. Zorg dan ook voor een goed rendement!