Skip to content

Flyers verspreiden; wat kost het?

wat kost flyers verspreiden

Wil je graag een groot evenement kenbaar maken of heeft jouw winkel een enorme uitverkoop waar iedereen over moet weten? Wil je bezoekers van een beurs informeren of een uniek aanbod bieden? Voor al deze doeleinden kun je flyers inzetten. Op een flyer kun je meerdere afbeeldingen kwijt, aardig wat tekst met uitleg en bijvoorbeeld een prijslijst. Zo kun je alle informatie in één keer meegeven aan een bezoeker of voorbijganger, zonder dat je diegene minutenlang uitleg hoeft te geven. Ideaal toch? Maar wat kost flyers verspreiden precies? En wat levert het je op? We vertellen je graag meer!

Wat kost flyers verspreiden?

Naast het ontwerpen van de flyers en het toevoegen van de juiste tekst, moeten deze ook gedrukt worden. Je kiest helemaal zelf wat voor resultaat je wilt hebben. Kies je bijvoorbeeld voor stevig en kwalitatief hoogstaand papier? Dan worden de kosten natuurlijk hoger dan wanneer je voor dunne flyers kiest met een standaard afwerking. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de oplage die je nodig hebt en aan welke doelgroep je de flyers meegeeft. Wil je zoveel mogelijk mensen bereiken en de flyers aan iedereen meegeven? Dan kun je het beste een ietwat voordelige variant kiezen. Als jij écht een doelgroep in gedachten hebt en jouw flyers selectief wilt verspreiden, dan kun je voor een dikkere kwaliteit papier gaan. Het is natuurlijk ook afhankelijk van wat je precies wilt uitstralen als bedrijf. Vergeet niet dat een flyer ook als een soort visitekaartje kan dienen, waarmee je snel een bepaalde indruk kunt maken.

Voor elke klant voeren wij opdrachten op maat uit. De één wil vijfduizend flyers van dik papier om uit te delen bij een winkel, terwijl de ander het liefst twintigduizend flyers laat verspreiden in een hele gemeente. Om die reden kunnen we niet één vaste prijs koppelen per opdracht. Om snel een indicatie te krijgen van de prijs voor jou opdracht kun je het beste een offerte aanvragen. Je geeft ons zoveel mogelijk informatie over jouw wensen, waarna wij jou een precieze indicatie kunnen bieden.

Flyers uitdelen kosten en verspreiden

Waarom je bij ons aan het juiste adres bent om je flyers te verspreiden? Je kunt bij ons je flyers laten ontwerpen, drukken en verspreiden. Alles zit dus onder één dak, wat het proces ontzettend versnelt. Wij hanteren een vaste prijs voor huis-aan-huis bezorging van zo’n vijfendertig euro per duizend flyers. Zo bereik je dus ruim duizend paar ogen voor een minimale investering. De flyers worden in een folderpakket of bij een huis-aan-huisblad toegevoegd, waardoor je zeker opvalt.

Extra input nodig?

Lees je het bovenstaande en vind je het lastig om zelf te bepalen wat goed bij de boodschap en jouw bedrijf zal passen? Leg je vraagstuk aan ons voor, want wij kunnen je altijd adviseren. We kunnen met je meedenken vanaf het ontwerp tot aan het verspreiden zelf, zodat je ervan verzekerd bent dat jouw boodschap bij de gewenste groep aankomt. Door onze kennis en jarenlange ervaring weten we precies hoe jouw flyer het beste tot zijn recht komt. Schroom dus niet om je vragen te stellen!