Skip to content

Wat is direct mailing?

Direct mailing is een vorm van doelmarketing, waarbij je zorgvuldig uitzoekt wie je wilt benaderen per post. Dit kan bijvoorbeeld een kaart of brief zijn, maar ook een flyer met een kortingsvoucher. Door middel van een onderzoek weet je precies wie je wilt bereiken, waardoor jouw informatie direct bij de juiste doelgroep terecht komt. 

Je kunt direct mailing naar jouw volledige klantenbestand versturen, waar je de adresgegevens al van hebt. De kans is groot dat zij deze mailing kunnen waarderen, omdat ze al eerder een aankoop bij je hebben gedaan.

Direct mail wordt ook vaak ingezet om bewoners van een bepaald gebied heel gericht te informeren over een wijziging in de woonomgeving. Zo’n bewonersbrief kunnen wij drukken en verspreiden met een eigen bezorgteam. Hierdoor is iedereen tijdig op de hoogte van de informatieavonden en de te verlenen vergunningen.

Het grote voordeel van direct mail is dat je nooit te veel drukwerk hebt, want je weet al precies wie de geadresseerden zijn. De poststukken worden geadresseerd verzonden, dus de nee/ja-stickers zijn hierop niet van toepassing. Zo weet je zeker dat jouw boodschap overkomt bij de beoogde doelgroep.

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Zelf aanleveren mogelijk

Scherpe tarieven

Landelijke verspreiding

Persoonlijk contact

Direct mailing versturen

Wanneer kun je een direct mailing versturen? Dit is een ideale manier van marketing om contact te onderhouden met jouw klanten. Door bijvoorbeeld eens per kwartaal een kaart of flyer per post op te sturen, herinner je ze aan jouw bestaan en geeft ze een duwtje richting een aankoop. Ook kun je ze attenderen op nieuwe producten, toegevoegde diensten of ze uitnodigen voor een leuke lancering. Kortom, er zijn genoeg redenen om direct mailing in te zetten als marketingtool, welke ook nog eens ontzettend effectief is.

Direct mailing kosten

De kosten van direct mailing zijn volledig afhankelijk van jouw wensen. We kunnen het proces echter volledig uit handen nemen, zodat jij je bezig kunt houden met alle aanvragen en extra verkopen. Wij drukken de mailing voor jou op een gewenst formaat en materiaal, waarna we het ook voor jou kunnen verzenden door heel Nederland. Afhankelijk van de hoeveelheid mailing je wilt versturen, maken wij een totaalberekening. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Onze werkwijze

Elke klant is anders en daardoor zijn de groeikansen ook verschillend. Op eigenzinnige wijze en vanuit onze ervaring denken we graag mee over het ontwerp, de drukvorm, hoeveelheid, verspreiding en distributie. Voor het ontwerp werken wij samen met creatieve mensen met verfrissende ideeën. Zij kunnen jouw reclame-idee omzetten in een ontwerp dat representatief is voor jouw product of dienst.

Verder denken we graag mee met betrekking tot het bereiken van de juiste doelgroep. Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen wij, in samenspraak met jou, nader bepalen in welke postcodegebieden jouw reclame-uiting het beste tot zijn recht komt.

Naast het juiste drukwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het logistieke proces. Wil je bijvoorbeeld een stapeltje promotiemateriaal versturen naar elke vestiging of naar diverse wijkcentra en/of buurthuizen, of moeten de bestellingen naar de klanten worden gebracht? Deze distributie verzorgen wij graag voor je.

Samengevat: Wij kunnen je van dienst zijn vanaf het idee tot aan het tastbare eindproduct bij de klant.

Oost Gelre verspreiding
Gemeente Oost Gelre
Logo's website Dietz
Dietz Strategie & Communicatie
WijZijn
HuurdersBelangenVereniging WijZijn
De eeuwige lente
Bloembinderij De Eeuwige Lente
Verspreiding Berkelland
Gemeente Berkelland
Mailing Fresch Real Estate
Fresch Real Estate
Verspreiding ACT Airco
ACT AIRCO
Verspreiding Stichting Apeldoornse Monumenten
Stichting Apeldoornse Monumenten
Verspreiding brandweer
Brandweer Noord- en Oost-Gelderland
Verspreiding Soest
Gemeente Soest
Bewonersbrief Tomassen
Tomassen Investments