Ontwerpen (2)

Afhankelijk van het product, formaat en uw wensen varieert dit van één dag tot twee weken. Tevens is er nog een correctieronde mogelijk. Laat uw ontwerp dus tijdig opmaken!

Voor kleine opdrachten hebben we vaste tarieven, maar voor complexere opdrachten hanteren wij een uurtarief. Dit tarief is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Mail uw vraag naar info@verspreidingsconcurrent.nl en wij doen u een voorstel.

Drukken (2)

Meestal duurt dit maximaal vier werkdagen. Tegen een geringe meerprijs kan het vaak al in twee werkdagen gereed zijn.

Nadat u het drukwerk heeft besteld, kunt u het ontwerp gewoon naar ons mailen, via info@verspreidingsconcurrent.nl. Wel zo makkelijk!

Verspreiden (4)

Wanneer u het drukwerk zelf heeft laten drukken, dan nemen wij contact met u op over de aanlevering nadat uw opdracht tot verspreiden bij ons binnen is. Dit verschilt namelijk per regio.

Het drukwerk moet minimaal anderhalve week voor de bezorgdatum bij ons binnen zijn. Dit heeft te maken met het centraal verzamelen en machinaal invouwen van de folders.

Ja, wij kunnen het drukwerk ook ophalen. Hiervoor rekenen wij een vast bedrag per kilometer. Vraag naar de voorwaarden.

Ja, het kan wel bezorgd worden. Meestal hoeft het niet gebundeld te zijn, maar in bijzondere gevallen wel. Er wordt dan een kleine toeslag berekend.

Algemeen (4)

Wij staan ingeschreven in het handelsregister onder nummer 63396882.

Nee hoor. Ontwerpen, drukken en verspreiden staat los van elkaar. U bepaalt zelf wat u wilt.

De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden.

Whatsapp versturen