Skip to content

Drukwerk bestellen

Je wilt jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw potentiële klanten. Dit kun je op meerdere manieren doen. Je kunt een online marketingcampagne starten, maar je kunt ook offline adverteren. Als jouw doelgroep makkelijker offline te bereiken is, dan is het verspreiden van drukwerk de beste optie.

Gebruik jouw brochure om persoonlijk contact te maken of verspreid je flyers op regionaal niveau om jouw producten te laten zien. Je kunt bij ons gemakkelijk jouw drukwerk online bestellen, waarna het binnen enkele dagen gereed is voor verspreiding. Vervolgens kun je ervoor kiezen om je drukwerk zelf te verspreiden of het aan ons over te laten.

Zelf aanleveren mogelijk

Scherpe tarieven

Landelijke verspreiding

Persoonlijk contact

Wat is drukwerk?

Drukwerk is een laagdrempelige marketingstrategie om jouw klanten direct te bereiken. Folders, flyers en andere typen drukwerk worden vaker aandachtig gelezen dan andere soorten advertenties. Hoe vaak scroll jij over een online advertentie heen, in plaats van erop te klikken? Met een fysieke flyer of folder kun je direct de aandacht trekken, jouw klanten informeren of een mooie actie verkondigen. Je kunt jouw Pdf-bestand naar ons toesturen, waarna wij deze op het gewenste type materiaal laten drukken. Zo ontvang jij jouw flyers, folders, brochures of magazines precies zoals je ze wenst.

Wat kost drukwerk?

Ben je benieuwd wat drukwerk jou gaat kosten én wat het zal opleveren? Logisch, je wilt natuurlijk wel weten wat de investering waard is. De kosten van drukwerk worden door een aantal factoren bepaald. Denk aan het aantal, het type drukwerk, het formaat en wat voor materiaal je nodig hebt. Je kunt via onze tool heel makkelijk berekenen wat jouw gewenste drukwerk gaat kosten. Klik hier om de kosten van drukwerk alvast te berekenen.

Wanneer jouw drukwerk op regionaal of landelijk niveau verspreid is, kunnen we diverse data gebruiken om te controleren welk effect jouw folder of brochure gehad heeft. Maar liefst 92% van de consumenten geeft aan na het lezen van een folder de winkel te hebben bezocht. 53% bezoekt de desbetreffende aangeboden dienst en 8 van de 10 mensen die een folder lezen, krijgen vervolgens behoefte om een bepaald product te kopen. Het wordt dus hoog tijd dat jij jouw drukwerk gaat bestellen!

Onze werkwijze

Elke klant is anders en daardoor zijn de groeikansen ook verschillend. Op eigenzinnige wijze en vanuit onze ervaring denken we graag mee over het ontwerp, de drukvorm, hoeveelheid, verspreiding en distributie. Voor het ontwerp werken wij samen met creatieve mensen met verfrissende ideeën. Zij kunnen jouw reclame-idee omzetten in een ontwerp dat representatief is voor jouw product of dienst.

Verder denken we graag mee met betrekking tot het bereiken van de juiste doelgroep. Aan de hand van onze kennis en ervaring kunnen wij, in samenspraak met jou, nader bepalen in welke postcodegebieden jouw reclame-uiting het beste tot zijn recht komt.

Naast het juiste drukwerk kunnen wij je ook van dienst zijn met het logistieke proces. Wil je bijvoorbeeld een stapeltje promotiemateriaal versturen naar elke vestiging of naar diverse wijkcentra en/of buurthuizen, of moeten de bestellingen naar de klanten worden gebracht? Deze distributie verzorgen wij graag voor je.

Samengevat: Wij kunnen je van dienst zijn vanaf het idee tot aan het tastbare eindproduct bij de klant.

Kinderstad
Flyers zijn op afgesproken datum netjes bezorgd, goede prijs-kwaliteit verhouding, via mail snel en gemakkelijk geregeld.
WijZijn
Ik zou graag een referentie willen geven over onze flyer die verspreidingsconcurrent onlangs heeft gedrukt. Vanaf het allereerste contact had ik een goed gevoel bij jullie. Er werd niet moeilijk gedaan dat er nog meer flyers gedrukt moesten worden. Zodra de rekening was betaald werd er gelijk werk van gemaakt om de flyer zo snel mogelijk klaar te hebben. Mooi stevig papier en de kleuren waren goed. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Zou verspreidingsconcurrent zeker aanraden goede service en wat ze zeggen komen ze ook na.
Gea Roelofs
De eeuwige lente
We hebben al diverse keren geadverteerd en zijn zeer tevreden. Het bedrijf hanteert scherpe prijzen.