Verspreiden

Uiteraard dient het drukwerk ook nog bezorgd te worden. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er samen met duizenden bezorgers voor dat ook uw drukwerk door heel Nederland netjes bezorgd wordt. Aan de hand van postcodes bepaalt u zelf het verspreidingsgebied. Bij de woningen die binnen dit gebied vallen, zal uw reclamemateriaal dan op de mat vallen. Vanaf dat moment kan de campagne zich gaan uitbetalen.

Voor elke klant kunnen we een individueel verspreidingsprofiel maken. Dat betekent dat we nauwkeurig kijken waar de beste kansen liggen. Per postcodegebied zoeken we naar de beste verspreider. Wij zijn 100% onafhankelijk en kunnen zodoende zelf beoordelen wat voor onze klanten de beste keus is. Dit leidt vaak tot verbeteringen binnen de voorwaarden die een klant ons stelt.

In sommige delen van het land is het mogelijk af te wijken van de reguliere bezorging. Specifieke wensen horen wij graag.

Verschillen in postcodegebied

In elk postcodegebied is de samenstelling van de betreffende huishoudens anders. De kans is groot dat deze verschillen ook van invloed zijn op de respons van uw drukwerk. Samen met u kunnen we daarom een verspreidingsgebied samenstellen dat aansluit op uw doelgroep. Buiten het aantal huishoudens om kan onder andere gekeken worden naar:

  • verhouding man/vrouw;
  • aantal kinderen;
  • inkomen;
  • aantal migranten

Verschillen in verspreiding

Er zijn verschillende manieren van verspreiden. Het is verstandig van tevoren goed na te denken waar uw voorkeur ligt, zodat uw campagne niet uitloopt op een teleurstelling. Afhankelijk van het product of het doel van de campagne kan een keuze worden gemaakt uit onder andere de volgende mogelijkheden:

  • wel of niet bij een huis-aan-huiskrant;
  • wel of niet geseald;
  • wel of niet separaat;
  • samen met de post bezorgd

Om het maximale uit uw reclamecampagne te halen, dient er dus wel degelijk een verspreidingsprofiel opgemaakt te worden. Dit komt de respons absoluut ten goede. Wij helpen u hier graag bij, want wij willen graag voor elke klant het maximale bereiken!

Whatsapp versturen