Skip to content

Verspreiden van flyers dit moet je weten

Verspreiden van flyers

In een korte tijd je naamsbekendheid vergroten en meer omzet genereren kan heel goed door het verspreiden van flyers. Dit is een effectieve- en relatief goedkope manier om je naamsbekendheid te vergroten. Wat het bereik en effect is van het verspreiden van flyers kon je al lezen in deze blog: Wat is het bereik en effect van drukwerk. In deze blog leggen we je graag uit wat handig is om te weten voor het verspreiden van flyers.

Waarom flyers verspreiden?

Zoals al eerder aangegeven kun je dit teruglezen in een eerdere blog over het effect van drukwerk. Nog even in het kort: Als je zorgt voor een mooie uitstraling van je flyer, mooie papiersoort en het juiste verspreidingsgebied, dan zul je vast en zeker respons krijgen op de verspreiding. Consumenten zijn er ook nog eens van overtuigd dat folders uniek zijn en via goedkoop drukwerk kom je aan relevante informatie. Informatie die vaak via andere kanalen moeilijker of niet eenvoudig binnenkomt bij consumenten.

Hoe kan ik flyers verspreiden?

Je bestelt bij ons heel eenvoudig je drukwerk. Als je alle stappen hebt doorlopen en je de flyers hebt besteld dient het uiteraard ook netjes bezorgd te worden. Met duizenden bezorgers door heel Nederland zorgen wij ervoor dat de flyer netjes bezorgd wordt. Aan de hand van de postcodes bepaal je zelf het verspreidingsgebied. Het is mogelijk dat wij voor elke klant een individueel verspreidingsprofiel maken. Wij bekijken dan nauwkeurig waar de beste kansen liggen. Wil je meer lezen over het verspreiden van je flyers via Verspreidingsconcurrent, dan verwijzen we je graag door naar de pagina over het verspreiden van flyers.

Welke voordelen bieden jullie voor het verspreiden van flyers?

Het verspreiden van flyers via Verspreidingsconcurrent biedt een aantal voordelen:

  • De minimum oplage is 5000 stuks.
  • Je kunt zelf je postcodes kiezen op de kaart voor de bezorgomgeving.
  • Een vaste prijs voor een huis-aan-huis bezorging voor slechts enkele tientjes per 1000 stuks.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het verspreiden van flyers? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan rechtsreeks via Whatsapp, e-mail, of telefonisch. Wij zorgen ervoor dat je vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt.